histats sau nu?

rasfoind bloguri de dimineata am observat ca unii au lasat trafic.ro si s-au reorientat spre histats.

am intrat de curiozitate pe histats si mi-a lasat un gust amar. mda, inteleg ca scopul unui astfel de site este sa se joace numai cu numere, dar ce tefaci cu greselile gramaticale sau cu textele aruncate aiurea pe pagina principala?

in primul rind counterele ma duc cu mintea la web 1.0. dar asta e chestiune de gust.

apoi, in coltul stinga sus (vorba aia, cel mai citit) baietzii au trantit 2 texte intr-o engleza de balta.

pai daca vrei sa-ti traduca omu site-ul in spaniola e chiar asa de greu sa scrii in coltul ala “ayudarnos a traducir Histats en español”. iar in franceza “”. pina la urma te adresezi vorbitorilor de limba franceza si spaniola, nu? eu nu vorbesc spaniola sau franceza, dar asa imi zice google ca se traduce propozitia aia. si daca tot va ocupati de net, folositi-l!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*