costel busuioc a castigat hijos de babel

l-am vazut acu o saptamana pe romantica, la penultima editie. era emotionat si mai gresea din cind in cind.

are insa o voce superba. ma intreb de ce e nevoie ca ai nostri sa plece prin alte tari sa demonstreze ce pot.

aaa, am uitat ca si eu am pelcat din romania de 2 ani. mda, in tara inca se mai merge pe spagi, pe nepotisme si mai ales pe toanele sefilor idioti care fac selectie de valori in fct de cum s-au trezit dimineata…

btw, costel are deja fan club. slab facut, cu filme adunate de pe you tube, dar …intentia conteaza…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. eu sunt “responsabila” de acest fanclub. stiu ca e slabut, a fost facut in graba, dar, asa cum s-a spus, intentia conteaza. si ne-am adunat acolo o gramada de sustinatori de-ai lui Costel Busuioc. multumim pentru ca sunteti alaturi de noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*