t-mobile G1 – prima impresie

parca e de jucarie. am pus mina in sfarsit pe un G1, m-am jucat cu el, am cautat pe net, l-am masurat si l-am intors pe toate fetele.

prima impresie: parca e un telefon ieftin, de plastic, pe care daca il deschizi de prea multe ori se va ruep in doua. tastele sunt mici si mi s-au parut oarecum incomod de folosit.

cea mai ciudata e navigarea. ei au vrut sa aiba o combinatie de telefon cu tastatura slide, trackball-ul de la blackberry si touchscreen-ul de la iPhone. asa ca jucaria e un monstru mic care face de toate, dar parca totul e pe jumatate de masura. ecranul are rezolutia mare (adica icoanele si scrisul e mult mai mic). nu ma deranjeaza, pentru ca ochelarii “imi functioneaza”, dar poate fi greu de utilizat pe termen lung.

avantajul e ca vine oarecum deblocat. adica poti sa il iei la 400 dolari si sa-l folosesti cu o cartela t-mobile. exista si metode prin care il poti deboca sa mearga prin romanica. dar nu merita sa-ti bati capul. camera pare insa ceva mai buna decit cea de iPhone.

verdict initial: ai senzatia ca ai de a face cu o jucarie ieftina. nu mi-as lua asa ceva.

sistemul de operare android e ok si faptul ca ai marketplace (echivalentul AppStore) il va face sa devina mai bun pe viitor.

3 Comments

  1. Salut, m-am jucat si eu pe unul. Cand era inchis (ma refer la slide), daca apasai putin pe el, scartaia :) . Astept sa apara a doua versiune de gPhone, Kogan-Agora, sa vad daca merita sa renunt la iPhone-ul actual, care btw iti multumeste pt sfaturi :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*