t-mobile G1 – prima impresie

parca e de jucarie. am pus mina in sfarsit pe un G1, m-am jucat cu el, am cautat pe net, l-am masurat si l-am intors pe toate fetele.

prima impresie: parca e un telefon ieftin, de plastic, pe care daca il deschizi de prea multe ori se va ruep in doua. tastele sunt mici si mi s-au parut oarecum incomod de folosit.

cea mai ciudata e navigarea. ei au vrut sa aiba o combinatie de telefon cu tastatura slide, trackball-ul de la blackberry si touchscreen-ul de la iPhone. asa ca jucaria e un monstru mic care face de toate, dar parca totul e pe jumatate de masura. ecranul are rezolutia mare (adica icoanele si scrisul e mult mai mic). nu ma deranjeaza, pentru ca ochelarii “imi functioneaza”, dar poate fi greu de utilizat pe termen lung.

avantajul e ca vine oarecum deblocat. adica poti sa il iei la 400 dolari si sa-l folosesti cu o cartela t-mobile. exista si metode prin care il poti deboca sa mearga prin romanica. dar nu merita sa-ti bati capul. camera pare insa ceva mai buna decit cea de iPhone.

verdict initial: ai senzatia ca ai de a face cu o jucarie ieftina. nu mi-as lua asa ceva.

sistemul de operare android e ok si faptul ca ai marketplace (echivalentul AppStore) il va face sa devina mai bun pe viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Salut, m-am jucat si eu pe unul. Cand era inchis (ma refer la slide), daca apasai putin pe el, scartaia :) . Astept sa apara a doua versiune de gPhone, Kogan-Agora, sa vad daca merita sa renunt la iPhone-ul actual, care btw iti multumeste pt sfaturi :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*