aplicatia de 900 dolari – iRA

iti mai aduci aminte iAMrich? prostia aia care iti lua 1000 de dolari din cont … degeaba…

ei bine acum a aprut o alta aplicatie foarte scumpa. pretul ei este insa justificat. iRA iti ofera acces la camere de supraveghere prin WIFI. daca vrei sa-ti stii firma sau familia/casa in siguranta si sa te bucuri de interfata iPhone poate ca merita sa dai 900 dolari. daca ii ai, evident…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. 30 mii aplicatii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*