spam de la gazeta

primesc un mail de mare … spam de la gazeta. da, gazeta sporturilor.

Iti multumim ca participi la ultimele teste inainte de lansarea publica a Newsleterului GSP.RO !

dar nu am vrut sa particip si nu m-am inscris niciodata…

Pentru ca esti unul dintre alesi sa testeze acest nou serviciu, te rugam sa ne trimiti impresia ta la adresa: contact@******

huh? cum adik?

Daca nu mai doresti sa primesti acest newsletter apasa pe butonul de DEZABONARE!

pai nu puteati sa ziceti asa din prima?

update: cineva imi zice ca linku de Dezabonare nu merge. te duce la o pagina care iti zice ca nu esti abonat asa ca nu te poate dezabona. de ce nu ma mira?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*