Jailbird – un altfel de WinPwn pentru 2.2

uite de asta imi place ca exista developeri. Daca te-ai saturat de interfata Winpwn, vei putea sa folosesti (in curind) Jailbird.

Aplicatia face acelasi lucru ca si WinPwn – creaza un custom firmware care poate fi folosit cu orice tip de iPhone sau cu primul iTouch. Diferenta este ca Jailbird merge si cu firmware-ul 2.2.

Daca pina cum trebuia sa faci update la 2.0.2 cu winpwn si apoi sa treci a 2.2 cu quickpwn – toate distractia devine mult mai usoara.

Jailbird este in developement si va merge pentru inceput doar pe Windows. Atunci cind va deveni disponibil, Jailbird va putea fi gasit AICI .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Dar de ce este bifat decat iPhone-ul? Sa inteleg ca touch-ul si 3G-ul sunt lasate pe dinafara?

  2. mie nu-mi deschide qwickpwn!!
    imi da eroare cand vreau sa-l deschid.
    care este problema?
    ajutati-ma si pe mine, va rog, ca am ramas fara jucarie

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*