IRC si filmele americane

Oare scenaristii lor nu stiu ca filmele alea sunt vazute si de oameni care se pricep, cit de putin… Mostra de mai jos este un episod din Numb3rs

Selecteaza 1337 la Subtitrare daca esti hacker :)

Ufff, bine ca a reusit sa face un screenshot…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. OMG can we get a scrennshot? How can we do that? Let’s contact the super leetz0r tracker that showed us how to copy/paste, maybe he can help :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*