@boioglu – locul 1 in Dobrogea

Am avut astazi surpriza sa fiu cocotzat de Revista Biz in fruntea clasamentului Twitter pe Dobrogea. Cifrele arata ca as avea cu aproape 300 followeri mai mult decit locul 2.

Stiu ca in alte regiuni ale tarii cei 1328 de followeri ai mei de pe Twitter (pe 5 martie) nu ar avea o importanta la fel de mare, dar ma bucur ca sunt acolo. Chiar daca nu am facut niciodata un concurs din asta…

Tin sa iti multumesc pentru ca ma urmaresti pe Twitter si sper sa-ti dau in continuare motive sa o faci si sa mai aduci si alti Followeri. Un RT la postarile mele nu strica niciodata.

Acum urmeaza sa castig si Top-ul pe Florida.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*