Snow Leopard vine cu YouTube incorporat

…nu la capitolul vizionare de clipuri si la uploadarea lor pe site–ul mai sus amintit. Informatia asta vine la numai citeva zile dupa ce am aflat ca urmatorul sistem de operare Mac va avea screen-recording si alte jucarele de-a gata (si mai ales gratuite) in QuickTime Player.

Nu ar strica sa avem posibilitatea sa alegem unde punem filmele. Un vimeo are calitate mai buna, de exemplu. si interfata e mai eleganta decit cea a YouTube.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*