Media Pad si iPhone Lite

despre aceste 2 nume se va vorbi mult in perioada urmatoare. Asa cum probabil ai auzit, Apple poarta discutii cu Verizon pentru a vinde iPhone prin reteaua respectiva incepind cu 2010.

Atunci expira primul contract de exclusivitate al Apple cu AT&T. Chestia buna este ca Verizon vine cu o retea mult mai bine construita, cu 4G si alte jucarii. Un amanunt important pentru Apple e si acela ca telefoanele vandute de Verizon nu au SIM. E un fel de Zapp sau Digi americanesc, asa ca iPhone-ul nu poate fi deblocat si folosit in alta retea.

Anyway, printre alte amanunte scurse de la discutiile dintre Apple si Verizon (discutii… presupuse doar) se aude si despre 2 noi jucarii: Media Pad – o combinatie intre un iPhone si un Mac Tablet si iPhone Lite. Asta nu are nevoie de prezentare, nu?

The Apple media pad is said to be smaller than Amazon’s Kindle ebook reader but its touchscreen is bigger than the Kindle’s. The source predicts that this new product will be a category defining breakthrough device:

“The media pad category might go to Verizon,” said the person who has seen the device. “We are talking about a device where people will say, ‘Damn, why didn’t we do this?’ Apple is probably going to define the damn category.”

Meanwhile, the iPhone Lite is said to be thinner, smaller, and cheaper than the current iPhone. Most of the cost savings are said to come from a new system-on-chip that has reduced costs. [via]

intrebarea logica este: ce ai alege: un Media Pad, un iPhone Lite sau un iPhone Pro?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. este o prostie media pad-ul ,sincer daca vroiau sa rupa gura targului si sa aibe acelasi efect pe care l-a avut cu iPhone-ul ar putea face asta cu appleTV ….pur si simplu ar trebui sa il faca o combinatie de media player cu o consola de jocuri .Hardware-ul este suficient de bun sa concureze cu wii ,acuma cred ca deja incep sa isi deie seama din experienta cu iPhone ca jocurile sunt printre cele mai vandute aplicatii din appstore ,si chiar este ceva ce ii lipseste pentru a atrage cat mai multi adepti

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*