windows live iese din beta

si intra din ce in ce mai mult in viata mea.

e confortabil sa stii ca ai la indemina un outlook mai micutz si mai gratis care are si un rss reader incorporat. dar despre windows live mail am mai scris.

ceea ce imi foloseste cu adevarat acum este windows live writer. am uitat cum arata interfata de wordpress de mai bine de 2-3 luni. plus ca la cum imi merge netu WLW este solutia ideala pt un blogger.

de azi o sa testez mai mult si windows live photo. ce bine ar fi daca ar fi si un photobucket integrat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*