tiriac si iPhone-ul lui alb

Ion Tiriac face poze cu un iPhone la Jocurile Olimpice. nimic mai normal. mda, el e probabil cel  mai bogat roman care foloseste un iPhone.

ca are unul de 16 giga e super OK, dar de ce alb? parca e prea de femei…

[merci Radu Buzea pt pont] | sursa foto

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Aici cam gresesti cu afirmatiile.

  Iphonu alb sau negru e unisex, unde scrie ca albu e doa pentru femei?

  Si eu de exemplu o sa-l iau alb cu toate ca au inceput sa apara fel de fel de stiri cum ca ar fi aparut deja primele crapaturi la iphonurile albe plasticul de pe spate nefiind asa de rezistent, banuiesc ca de asta au si aparut asha de repede fel de fel de accesorii pentru protectia lui.

  In fine parerea mea e ca alb sau negru tot iphon ramane numai ca cel alb pare mai apple, cunoscatorii stiu despre ce vorbesc.

 2. Faptul ca exista iPhone alb ma face sa cumpar noua versiune. Asta si 3G-ul (de fapt cam singurele chestii noi pe partea de hardware/look). :)

 3. mai, cred ca are 2-3 iphoneuri si in functi de cum e imbracat si cu ce masna a venit le ia. :) nu crezi?

 4. Nu ma mir ca are iPhone alb! Daca ne gandim bine: sport, tenis, alb…se cam potrivesc, nu?
  Eu, sa fiu sincera (desi sunt de genul feminin)as prefera unul negru. Nu cred ca culoarea il face masculin.

 5. @Vicky

  De acord cu tine…
  O observatie daca imi permiti: genul este fie masculin, feminin, sau neutru, dupa cum bine stii… “Sexul” este doar barbatesc sau femeiesc…
  Din pacate tu nu poti fi de gen… ci doar femeie…, sau de sex femeiesc (se poate folosi si formularea “sex feminin”).

  Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*