Sinucidere in direct, la Fox News

Ti se pare ca mass-media din Romania exagereaza cu senzationalul? Americanii au dat-o in bara rau de tot azi cu o interventie a politiei transmisa in direct. Cu toate ca aveau un delay de 5 secunde si nu ar fi trebuit sa arate momentul final la TV, ei au ales sa-l difuzeze.

Scuzele ulterioare sunt de prisos.

Eu sunt curios cum ar fi tratat subiectul televiziunile din Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ce pretenții ai de la Fox News? :)
    De fiecare dată când le văd fețele îmi vine în cap glumița cu: “So, Buba, where did you meet your wife? – At the family reunion ! ”

    Family Guy ce mai e de văzut că restu’…

  2. Se poate intampla! Cu tot delay-ul de 5 secunde se poate intampla oricui! O amenda de la CNA-ul lor de acolo si gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*