Cea mai buna Husa pentru iPhone 5

Arata bine, nu? Cea mai buna husa este invizibila. Dar costa ceva…

Orice telefon arata bine fara husa, iar un iPhone 5 fara silicon sau plastic pe el atrage privirile tuturor. Din fericire exista o solutie pentru a cumpara super husa invizibila. Se numeste AppleCare+ si costa 99 dolari.

O platesti si poti sa faci ce vrei cu iPhone-ul tau. Acopera orice crapartura, cazatura si baie in mare. S-a stricat? Il trimiti la Apple si primesti un iPhone 5 nou-nout.

Evident, nu poti sa faci asta la nesfarsit, dar ai dreptul la doua iPhone pe an. Trebuie sa stii ca mai platesti inca 49 dolari atunci cind iti iei telefonul nou. Un calcul mic iti spune ca poti sa-ti iei pina la 2 iPhone 5 pe an cu doar 100 dolari bucata si sa le tii fara husa.

Merita?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. idee excelenta de marketing.
  (acolo cu siguranta e inclus costul de productie + profit)

  apple nu are absolut nimic de pierdut, in acelasi timp si userul e fericit.
  pe mine faptul ca 3gs era zgariat (nu-mi place sa-l tin in husa) m-a facut sa trec la 4.

 2. Exista si la noi serviciul asta, sau urmeaza?
  Boio stii ceva de chestia asta? Dar iphone 5 cand se va lansa si la noi? Ceva zvonuri?
  Merci!

 3. @Andrei: da, oricine poate sa cumpere AppleCare. E mai greu cu partea de schimbat telefonul pt ca nu sunt magazine Apple in Romania, dar Service-urile autorizate pot sa se ocupe de partea asta.

 4. Cel mai apropiat service autorizat Apple ptr iPhone este in Ungaria. Deci nu e chiar așa greu de schimbat. Zic eu…

 5. Nu merita. Momentan au inceput si la noi sa se faca asigurari pt telefon. La vodafone costa 6 Euro pe luna si acopera tot. Furt, distrugere .. Deci 6×12=72 Euro/An… 72<148

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*