HP reincalzeste ciorba “WebOS”

Dupa ce au cumparat si omorit Palm si WebOS, HP incearca acum sa transforme sistemul lor de operare inovativ intr-unul deschis tuturor.

Open WebOS 1.0 merge si pe cmputere, dar este intr-o faza incipienta. Din pacate pentru ei, incipient inseamna foarte slab in comparatie cu sistemele de operare “open” de pe piata, cum ar fi Ubuntu.

Si gafele lor nu se opresc aici. Demonstratia facuta de un angajat HP ne arata Open WebOS care ruleaza intr-un emulator pe Ubuntu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. cum frate sa prezinti ceva cu atata lene in tine, ptr o firma totusi destul de mare. :((, astia inca nu au auzit de marketing ????
    PS. copie dupa OS totala dar cu astea deja ne-am obisnuit :)

  2. L-am testat live! E mai bun la touch decat smartphone-urile din anii 2000, pe cand era la putere HTC cu Windows Mobile. :)) E jalnic ca o companie precum HP sa puna pe piata un asa produs, una din greselile lor, aici pot spune ca pana si Acer sta mult mai bine decat ei! Revin la acest video si pot spune din expresia acestui domn, ca pana si el si-a dat seama ca e prost acest produs, dar saracul a picat pe ele ***** sa faca prezentarea :)) Mai mult vorbeste dacat sa ne prezinte si sa ne convinga de produsul lansat…. :))

1 Trackback / Pingback

  1. HP Open WebOS – urmatorul pas

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*