WTF of the Day – iPod nano phone

stiu ca iti doreai de mult un iPhone Nano. Iata ca a iesit pe piata. dar nu de la Apple, ci de la o obscura companie chinezeasca. Design-ul ma zgarie pe retina…

apropo, ce culoare ai alege? : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. oribil ,tastatura din interior seamna cu cele de la panasonic/sharp ce se vand in japonia ,observ tot mai des practica la chinezi ca nu copiaza de la o singura firma atunci cand scot un produs plagiat ,sa intamplat si in domeniu auto unde au scos o masina de teren ce pare a fi “copilul” unui X5 incrucisat cu o Toyota Land Cruiser

1 Trackback / Pingback

  1. Apple iPhone Nano Fake: HiPhone-Nano aus China « GadgetFieber, das Gadget Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*