sfat pentru google: cumparati norc.ro

marile orase ale romaniei sunt acolo cu imagini gen Google Street. Interfata lor lasa putin de dorit, dar fotografiile au o calitate buna. e adevarat ca au citeva luni vechime, dar merita bagate in seama.

apropo, in poza alaturata ai un geam. dincolo de el s-a nascut boio.ro ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mai nou harta folosita in fundal de norc.ro este realizata in cadrul proiectului OpenStreetMap.org (exista o colaborare intre OSM si norc).

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Harta Romaniei: Bing vs Google vs Yahoo | boio.ro
  2. Romgleza de pe Google Harti | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*