trafic.ro ne roaga sa NU-i mai folosim

Imediat ce un membru al echipei noastre aproba site-ul dumneavoastra, veti putea efectua si confirma plata taxei anuale de membru in valoare de 10 EUR (platibila prin SMS), in interfata de administrare a contului Dumneavoastra.

nu inteleg cum poa sa ceara bani pe un serviciu care merge prost. In momentul in care scriu acest post, de exemplu, statisticile lor “calculate la fiecare 10 minute” nu au mai fost actualizate de 6 ore.

Oare ei nu realizeaza ca isi vor pierde actualii utilizatori? Nu-mi aduc aminte sa fi semnat ceva, cind am inceput sa-i folosesc, in legatura cu o eventuala plata.

baietzii zic ca mai e gratuit pina la 31 decembrie 2009. probabil dupa aia se inchide de tot…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*