iTunes 8.0.2

asta e primul semn ca se apropie firmware-ul 2.2. e nevoie sa va mai zic sa NU faceti update la iTunes pina nu stim sigur daca va mai putea fi folosit la jailbreak si/sau unlock?

daca ai telefon de la Orange si nu te pasioneaza chestii d-astea la limita legii… update fericit!

apple zice ca

the update addresses a quality issue creating MP3s on some computers, fixes a connectivity issue with the iTunes Store when using some internet proxies with Mac OS X, and improves accessibility with VoiceOver.

update: a venit iPhone firmware 2.2

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*