iPhone firmware 2.2

atunci cind te vei trezi dimineata si iti vei infige iPhone-ul in calculator vei fi tras de mineca de iTunes cu o noua versiune de firmware pentru iPhone.

tentatia e mare, 2.2 vine cu:

– Google Street View,

– Safari si appstore redesenat

– limbi noi

– posibilitatea de a pune auto-correction-ul pe ON sau OFF

daca apesi "Home" de pe orice pagina din springboard esti dus automat la prima pagina

– posibilitatea de a-ti face share la locatie pe email

– emoticons, line-in audio, si posibilitatea de a descarca podcasturi direct pe telefon. si altele…

2.2 mai aduce si blocarea automata a oricarui telefon deblocat pe cai mai putin ortodoxe, distrugerea jailbreakului si toate astea probabil fara nici o solutie de revenire la ce ai avut inainte.

e nevoie sa-ti mai zic… a cita oara, sa NU faci inca upgrade la 2.2? decit daca esti utilizator Orange si nu iti pasa de jailbreak sau unlock. nu de alta, dar vei veni sa plingi in postul de Suport tehnic pentru iPhone si nimanui nu ii va fi mila de tine!

ps: l-ai testat? lasa un comentariu mai jos si spune tuturor cum sunt noile functii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. @ Mihai:

    1. un video convertit bine se si aude bine. incearca alt software ca sa convertesti filmul in cauza sau mai bine incearca sa schimbi formatul acelui video.
    2. nu folosesc jocuri pe iPhone. alegerea iti apartine. ai vo citeva mii de variante.
    3. daca urmezi pasii din tutoriale corect si nu faci upgrade cind apare v-un firmware nou, nu ai de ce sa iti faci probleme.

  2. Pt mihai. Intra pe pirate bay.net si acolo o sa gasesti o jucarie care te poate ajuta,se numesti VIO si teansforma aproape orice pt iphone

  3. la puctul 3…poti sa specifici exact care tutoriale? imi cer scuze daca sunt stresant, dar sunt putin cam confuz poate chiar depasit de situatie (nu in totalitate) si nu as vrea sa gresesc…mai bine intreb de 3 ori cu riscul de a fii idiot. Mii de multumiri pana aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*