SD Card reader pentru iPhone

Cine zicea ca iPhone nu e bun pentru ca nu are slot de card? Stiu, nici nu am nevoie de un slot intern – inca o zona prin care poate sa intre apa si praful in telefon.

Dar daca ai avea o jucarie cu ajutorul careia poti sa incarci poze direct de pe un card SD, sa le modifici numele imaginilor, sau sa salvezi video si poze de pe telefon direct pe card? Guess what? Poti sa faci asta cu ZoomMediaPlus. Accesoriul din imagine este un card reader care se infige in telefon. El lucreaza cu o aplicatie gratuita – ZoomIT.

Si nu discutam numai de imagini. Pe cardul SD poti sa ai muzica, documente…

Eliberarea de computer si cabluri costa. In cazul asta 60 dolari. Dar poate ca merita.

Cei care comanda acum accesoriul pot sa-l ia la 50 dolari. Primii cumparatori beneficiaza si de un card SD de 4GB gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Daca este compatibil cu iPhone 2G as fi interesat. Crezi ca imi poti aduce si mie unul cind mai treci prin RO?!? Te-as putea astepta la Otopeni …

    Daniel

  2. ..si daca ai connection kit de la ipad nu pot sa il folosesti impreuna cu softul asta si pentru ipad (ca sa copiezi mai mult decat poze) si pentru iphone?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*