roTaxi Pro

Trei – patru emailuri cu liste de bug-uri si idei, citeva ore de stat la discutii pe messenger si roTaxi Pro a fost trimis catre AppStore. dar pot sa spun ca

roTaxi Pro este testata si certificata de Adrian Boioglu :)

Nici nu stii cit de usor va fi de acum inainte sa gasesti un taxi in orice oras din Romania. Daca roTaxi (ATENTIE: roTaxi si roTaxi Pro sunt doua aplicatii total diferite) ti s-a parut interesanta, acum ai ocazia sa iti alegi firmele favorite, sa le suni direct din aplicatie, sa lasi review-uri si sa verifici imediat pretul fiecarei firme.

roTaxi Pro te lasa sa ordonezi firmele alfabetic, dupa pret sau dupa review. Poti sa cauti dupa Oras sau numele firmei (in orasele cu multe companii de Taxi). In plus, daca firma aceea noua care e preferata ta nu apare in aplicatie, poti sa trimiti informatiile imediat developerilor.

roTaxi Pro e dezvoltata de Codesignum pe baza ideilor aparute pe boio.ro. Da, este chiar aplicatia mea preferata din AppStore-ul romanesc si am incredere ca va ajunge pe locul 1 intr-un timp foarte scurt. Eu zic ca merita cu virf si indesat cei 1.99 dolari. roTaxi Pro este aplicatia ideala.

PS: stai aproape de boio.ro pentru un concurs. Premiile: coduri-cadou pentru roTaxi Pro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. felicitari Codesignum si boio.ro pentru aplicatie. este foarte utila. am patit intr-o noapte sa n-am niciun nr de taxi in agenda si am descarcat imediat rotaxi. este foarte utila.

    insa nu inteleg un lucru: aplicatie preferata inseamna sa-ti fie de folos zilnic si s-o utilizez cat mai des; din moment ce tu nu stai in romania, nu vad cum ti-ar putea fi de folos rotaxi.

  2. @Adrian Marin: roTaxi pe care o ai tu acum este cu totul altceva decit roTaxi Pro. Cea de a doua (si despre care vorbesc eu in postul de mai sus) este varianta completa, mult mai buna si mai plina de optiuni a celei gratuite.

    @narcis: o sa vezi cit de mult o sa-ti placa roTaxi Pro.
    nu uita ca stau cel putin 2 luni pe an in Romania. Si chiar daca nu as sta, asta nu inseamna ca nu pot sa stiu cum sa ofer idei pentru o aplicatie buna pentru cititorii boio.ro si userii de iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*