Google Buzz, dar de ce?

La asta nu ma asteptam de la Google si chiar nu-i inteleg. Chiar aveau nevoie de un Twitter al lor? Chiar trebuiau sa-l integreze in Gmail? Nu aveam destul spam?

Google Buzz este primul produs Google care nu ma tenteaza deloc sa-l testez. Nu aduce nimic nou, nimic folositor si nu simt nevoia sa-mi canibalizez email-ul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. O sa vezi mai incolo ,,de ce” ,eu zic ca te pripesti cand zici ca nu te tenteaza deloc,poate ca daca era ceva scos de apple te tenta mai mult sa-l incerci???…..sunt utilizator de iphone si imac si fan apple

  2. @marius: sper din tot sufletul.

    eu nu zic ca nu e un serviciu bine realizat si bine integrat pe computer sau telefon, ci doar ca e inca unul. mai grav este ca vine cu 2 ani mai tarziu decit altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*