sandwich maker de masina

imi place sa scriu despre gadgeturi dar din miile pe care le vad si despre care citesc zilnic putine merita sa ajunga la voi, cititorii boio.ro

asta cu sandwich makeru face parte din categoria jucariilor inutile. stiu ca de mult iti doreai sa iti faci de mancare in drum spre serviciu. prostioara se alimenteaza la bricheta de la masina si are cablu sificient de lung ca sa ajunga pina pe bancheta din spate. iar la 19$ chiar merita. face cit un sandwich cu vita la starbucks ; )

mda, parintii si bunicii aveau aragaz d-ala mic cu butelie e voiaj. asa ca asta va fi aragazu nostru mic …

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*