Vezi hartile Google Maps 2.0 pentru iOS in offline

In ceea ce priveste Romania, Google Maps 2.0 este la fel de fad ca si pina acum. Sunt zone in care hartile nu au mai fost updatate de prin 2009, dar au un Street View mai recent macar.

Exista insa o parte buna. Noua aplicatie poate sa face, pe zone, cache la harti. Adica sa le pastreze offline.

Pasii sunt foarte usor de urmat:

1. Intri pe Google Maps de pe iPhone sau iPad cind ai conexiune la net.

2. Selectezi zona pe care o vrei salvata

3. Mergi in casuta de cautare si tastezi “Ok Maps” si dai enter/search

Astepti sa se incarce logo-ul Google si sa iti apara mesajul in partea de jos care te anunta ca harta a fost salvata.

Ideal este sa selectezi portiuni de harti cit mai mici pentru a prinde toate detaliile, dar strazile apar si daca selectezi un oras intreg.

Facilitatea asta te ajuta si atunci cind esti pe drum si stai pe 3G. Hartile pre-incarcate nu iti vor mai consuma din MB.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*