Adevarul despre Beats Audio

Dupa casti si laptop-uri au aparut si telefoane care se lauda cu difuzoare care au tehnologia Beats Audio.

Testele facute de Engadget cu noul HTC Sensation au scos la iveala adevarul: Beats Audio sunt doar o gaselnita de marketing, fara rezultate reale. BJ McGeever sintetizeaza articolul Engadget.

Beats makes three claims:

“Beats by Dr Dre and HTC will work together to reengineer how sound is delivered so that the consumer feels the music the way that the artist intended.

“When it comes to doing music justice, you’re way ahead of the crowd with… Beats Audio™”

“The tailor-made headset is specially engineered to deliver extraordinary sound. Finally, hear what you’ve been missing.”

Engadget did some serious tests to see if the hype was true. What did they find? Ultimately, it is just a glorified equalizer. It does not “reengineer” your music nor make you feel it the way the artist intended. Beats Audio is just another feature with which HTC can market their phone. Engadget says it best themselves:

“The Beats Audio software isn’t complete marketing vapor, but it’s still inherently gimmicky and adds nothing in the XE’s favor: you could achieve a better result on the original Sensation simply by downloading a third-party music player that lets you play with the EQ settings yourself.”

In the Android world, manufacturers have to do all they can to stand out from the crowd.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. depinde cum pui problema..asa orice casti sunt doar difuzoare si orice setari de EQ sunt doar o parere vis a vis de cum ar trebui ascultata muzica. Ideea e ca aceste casti impreuna cu softul reprezinta o varianta a unor profesionisti – listening to music the way the creators intended for you to hear it.. Acum daca tu iti iei casti beats si le conectezi la un mp3 player din carrefour de 10 lei probabil ca nu vei intelege nimic…la fel daca iti iei beats si tu ai EQ pus pe calitate radio..

  2. Eu am Monster Beat de la Dr. Dre 150 € am dat pe ei acum o saptamana.. am avut inainte AKG cu 80 € pot sa spun ca Beats by Dr. Dre suna foarte bine… nu stiu ce au spus aia dar pana acuma nu am gasit casti mai bune.. ii adevarat daca ascult de pe Laptop nu se aude chair asa de fain.. e clar.. iti trebe casti mai mari pe laptop… dar daca ascult cu iPhone.. pot sa spun ca se aude ca si in Studio… cat de mici as si cat antifoneaza urechile… adevarat e ca sunt cam scumpi dar no… meam permis ca am luat noi din SUA

  3. @cristian3g: eu folosesc sennhiser hd 25 addidas … pretul lor in america e cam 300-350 de dolari dar nu exista termen de comparatie intre ele si beats by dre ….. si cand ti le pui pe cap nu prea mai auzi nimic …. parerea mea ca le da clasa la beats si plus ca sunt facute in irlanda

  4. @cristian3g, si in afara de asta la 300-350 de dolari te alegi si cu niste casti urate foc. Pe bune ca purtati casti d-alea la mp3/ipod/iphone? cand ai nevoie de sunet pe calculator ce folosesti? iti lipesti 2 boxe de urechi? castile originale sunt mai mult decat ok pentru cine se impaca cu forma lor. eu nu prea ma impac. si toate de la beats in-ear sunt perfecte. plus ca in iphone toata treaba o face placa audio

  5. @ionut : castile originale de la iphone sunt niste mizerii… just so u know. ah, am uitat : sunt simple si frumoase :) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*