iPhone Video

doar un mock-up frumos. oare?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. are un aspect prea “butucanos” pentru un produs apple ,daca chiar va fi mai gros sper ca nu o sa arate asa

 2. @Adrian S.
  Nu inteleg de unde iti dai tu seama din aceasta poza ca e mai “butucanos”, presupunand ca inseamna gros, pentru ca dimensiune din fata sau din spate arata la fel.
  Sunt doar colturile mai rotunjite !

 3. @Copilu ….

  Daca nu e gros si e proiectat sa arate ca si cand ar fi asa , este o gafa si mai mare ….. abia asteapta lumea sa foloseasca din nou telefoane din ani ’80
  In caz ca nu ai observat si iPhone 3G e putin mai gros decat cel clasic … asta e si motivul aspectului de “banana” din profil ,sa para cel putin la marginea mai subtire .In mod logic apple ,si daca ar face un telefon mai gros ar cauta metode sa il faca sa para subtire si nu mai gros cum pretinzi tu…

 4. Pai arata mult mai bine mat decat glossy iar diferentele de aspect si marime sunt relativ mici si insesizabile din ce se vede … Oricum parca am vazut si la tine undeva pozele astea care sunt mai reale :)

 5. nu va arata asa….daca e sa ne luam dupa linia noua apple va arata in genul macbook sau imac/aluminiu unibody

 6. Salut !
  Am descoperit de curind site-ul tau si vreau sa te felicit pentru idee. Mi se pare grozav ca cineva sa poata sa de-a sfaturi avizate despre Iphone. De curind am achizitionat si eu 3G si am fost uimit de caracteristicile tehnice dar teribil de dezamagit despre modul infernal de setare ( ma refer aici la transferul de documente, salvarea lor, cititul cartilor e-book din fisiere locale, etc, etc ) Precizez ca am avut inainte htc sub windows care era un telefon complet si usor de setat si folosit, dar nu la fel de atragator. Oricum sper ca in timp sa pot folosit telefonul asa cum imi doresc.Felicitari inca odata si daca ar fi sa fac o remarca ti-as sugera sa grupezi temele . ceva de genul:
  -cum se transfera fisiere in iphone, unde se salveaza, cum se aceseaza, cum se sterg, cum se filmeaza , unde se salveaza fiserele filmate, cum se transfera pe calculator, cum se cietesc, etc…
  Numai bine ! Florin / Bucuresti

1 Trackback / Pingback

 1. iPhone V3 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*