Samsung Galaxy Tab

Samsung se lauda cu 4 e-book apps – de ce ai avea nevoie de mai mult de Instapaper si iBooks?

Apoi listeaza “emails” ca una dintre functionalitati si o baterie de 7 ore. Cu flash-ul pornit e cam greu de crezut. BTW, Flash merge doar pentru jocuri si aplicatii, NU si video.

Chiar sunt curios daca Android 2.2 merge bine pe tablete. Google zice ca NU.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Sincer mie personal nu imi place designul.iPad-ul arata de 10 ori mai bine decat Samsung si este mult mai subtire.Eu nu as cumpara

 2. s-ar putea sa fim cam subiectivi, noi astia cu device-uri apple…..oricum mi se pare ca toti copiaza si ca Apple cel putin au deschis un drum….o sa fie batalie mare pe piata tablet-urilor…. eu cred ca de acum incolo o sa se dezvolte cu adevarat….

 3. hello,

  asta cu 4 aplicatii n-o inteleg nici io, dar nici n-am vazut-o promovata, poate considera ca e mai usor de adoptat de user-ii obisnuiti cu diverse aplicatii de pe diverse gadget-uri… Oricum, e clar ca nu e justificata, decat poate prin demonstratie de fortz/versatilitate…
  Legat de flash video, as face un pariu :) , nu vad de ce n-ar merge atata timp cat pe telefoane froyo merge…
  @Cosmin – e mishto iPad-ul (am unul si sunt f. incatat de el), doar ca nu prea-i vad altceva decat ecranul, fiind in husa tot timpul, asa ca asta cu design-ul, nu stiu cat conteaza, admitand ca la samsung e nasol, cum ziceai tu…
  Legat de grosime, hai sa ne mai documentam… Nu stiu cat de vizibil o sa fie, dar pe fisa tehnica samsung e mai subtire…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*