Samsung Galaxy Tab 10.1

Samsung ne arata un video cu toti cei care vor cumpara produsul lor. Dap, vo 6 persoane.

Lasand gluma la o parte, cine mai crede in 2011 in povesti gen: “nu pot sa vad graficul cu evolutia companiei pentru ca e facut in Flash”. Better screen, better multi-tasking, better gaming? Fata de cine? Si cite aplicatii facute pentru Galaxy Tab 10.1 exista in comparatie cu cele 85.000 pentru iPad?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. As vrea sa vad “raspunsul” celor de la Apple . Un video in care se dau mari cu avantajele iPad-ului fata de concureta .

  2. Uff, cat de frumos. N-am nimic cu reclama, sa fie sanatosi. Dar sa incerci tu sa pui tab pe langa ipad :). Curajosi si prostanaci. Sunt atatia fani ipad incat o sa-i faca praf! In rest, ipad face toate cele :). Si… cel mai mare producator de library pentru charts o publica dundas. Ei stiu sa arate graficele in html 5. Si, pe de alta parte, cei mai mari producatori de dashboard-uri au deja aplicatii pentru ipad – no reason to render flash.

  3. M-am amuzat foarte tare la tipa aia cand a dat pisica jos din copac, haha pentru asta chiar e bun, nimic nu se compara cu produsele apple, dai un ban si ai calitate, cel mai important e ca se respecta firma, bravo

1 Trackback / Pingback

  1. Reclama noua pentru iPad 2: “Now” | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*