Samsung Galaxy Tab 10.1

Samsung ne arata un video cu toti cei care vor cumpara produsul lor. Dap, vo 6 persoane.

Lasand gluma la o parte, cine mai crede in 2011 in povesti gen: “nu pot sa vad graficul cu evolutia companiei pentru ca e facut in Flash”. Better screen, better multi-tasking, better gaming? Fata de cine? Si cite aplicatii facute pentru Galaxy Tab 10.1 exista in comparatie cu cele 85.000 pentru iPad?

5 Comments

  1. As vrea sa vad “raspunsul” celor de la Apple . Un video in care se dau mari cu avantajele iPad-ului fata de concureta .

  2. Uff, cat de frumos. N-am nimic cu reclama, sa fie sanatosi. Dar sa incerci tu sa pui tab pe langa ipad :). Curajosi si prostanaci. Sunt atatia fani ipad incat o sa-i faca praf! In rest, ipad face toate cele :). Si… cel mai mare producator de library pentru charts o publica dundas. Ei stiu sa arate graficele in html 5. Si, pe de alta parte, cei mai mari producatori de dashboard-uri au deja aplicatii pentru ipad – no reason to render flash.

  3. M-am amuzat foarte tare la tipa aia cand a dat pisica jos din copac, haha pentru asta chiar e bun, nimic nu se compara cu produsele apple, dai un ban si ai calitate, cel mai important e ca se respecta firma, bravo

1 Trackback / Pingback

  1. Reclama noua pentru iPad 2: “Now” | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*