Ce vrei cel mai mult din iOS 5 si OS X Lion?

Daca ar fi sa alegi o singura functie noua din iOS 5 si una din OS X Lion ce ai alege?

In cazul meu cred ca Wireless Sync si back-up in iCloud sunt cele mai importante pentru iDevices. In cazul Lion abia astept sa ma joc cu Mail.

E randul tau…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Adi… as vrea sa mearga iCoudu pe XP… urasc win vista sau 7. Am banuiala ca n-o sa mai mearga pe win xp iCloud. WHY??

  2. Mail-ul din lion este cu trei clase peste cel din Leopard. Îl utilizez de vre-o doua luni si practic nu mă pot întoarce la cel vechi.

  3. Full screen apps pentru Lion, la iOs multe functii sunt foarte misto, notification, witter, camera, multitouch gestures, dar cred ca tot iCloud ramane cea mai importanta

  4. In Lion full-screenul si multi touch gestures. In iOS5 cred ca notifications, sunt un mare fan pe android al lor si iCloud.

  5. Pai XP-ul era cel mai reusit sistem windows… Au bagat tot felul de tampenii pe vista / win 7 sau 8… D-aia! Uite Lionul e ca tiger-ul si Leopard (impreuna Snow Leopard). Aceleasi chestii lasate la locul lor ( de ex. settings cu toate cele, Dock-ul, etc.). e o idee buna de a intreba pe idiotii de la Microsoft… de ce au modificat asa de mult aceste functii… nu inteleg

  6. Oare o sa poata fi instalat pe un computer normal? Eu unul nu imi permit mac. Ceva pareri?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*