Cind SPAM-ul e bun

Vedeam in Seinfeld cum Kramer este deranjat de scrisori, pliante si altele care veneau prin posta. Daca n anii ’90 erau multe, acum suntem bombardati de hartie reciclabila.

Nu simt nevoia sa tin in casa carti, reviste, caiete vechi. Totul este in format electronic. Tocmai de aia nu am nici deseuri de hartie. Ce faci atunci cind ai nevoie sa acoperi ceva cu o foaie de hartie sau sa faci un cornet pentru coji de seminte? Pisica parintilor mei are nevoie de hartie curata in lighean in fiecare zi, iar Ofertele de la Metro, Billa si alte chioscuri sunt tocmai bune.

Nu credeam ca in 2011 am sa ajung sa ma bucur ca mai primesc si SPAM Mail la cutia postala. Dar uite ca sunt folositoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu dadeam FORWARD de pliante la alte cutii de posta ale vecinilor :))

    ca sa nu fac mizerie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*