Samsung Galaxy S5 – amprenta care iti cheltuieste banii

Atunci cind iPhone 5s a aparut cu TouchID si niste baieti destepti au reusit sa il hackuiasca, lumea s-a temut ca oricine o sa poata avea acces la… pozele si informatiile de pe telefon.

Acum, Samsung Galaxy S5 care are si el fingerprint scanner prezinta riscuri si mai serioase. Asta pentru ca Samsung a lasat developerii sa foloseasca amprenta in loc de parola.

Ce se intimpla atunci cind cineva reuseste sa intre in telefonul tau si sa foloseasca amprenta in loc de parola pentru PayPal? Mai ales cind PayPal este legat direct la contul tau de banca…

Stiu ca trebuie indeplinite multe conditii pentru ca amprenta sa fie folosita in situatii de genul asta, dar chiar si asa, riscul exista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. 1Password la reducere | boio.ro
  2. Touch ID, un sistem la care cei de la Samsung doar pot visa. - iSay.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*