1Password, la reducere

Apropo de amprente hack-uite si de vulnerabilitati majore precum Heartbleed, poate ca e timpul sa-ti schimbi parolele la serviciile pe care le folosesti.

Cel mai simplu ar fi sa ai o parola sigura si diferita pentru fiecare serviciu in parte. Vad in fiecare zi oameni care si-au uitat parola de le iTunes sau email si oameni care folosesc aceeasi parola pentru absolut toate serviciile. Daca o mai su uiti…

Cel mai bun sfat pe care pot sa il ofer este sa te folosesti de 1Password. Aplicatia are versiuni pentru iOS, Mac, Android si Windows si este in perioada asta la reducere.

1Password pentru Mac costa 24.99 dolari (fata de 50 dolari, in mod normal).

1Password pentru iOS costa 8.99 dolari fata de 18 dolari.

Ca sa intelegi mai bine cum se foloseste si ce poate sa faca 1Password iti recomand tutorialul video de pe SCO.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Eu a cumparat-o pe cea de iOS, dar nu sunt mulțumit! Cel puțin eu aveam impresia ca pot naviga pe Safari iar toate parolele îmi vor fi înregistrate/utilizate doar cu ajutorul aplicației fără KeyChain.

  Nu poți face nimic cu ea decât browsing în interiorul ei. Useless!

 2. @ionica: este o limitare impusa de Apple. Dar browserul din 1Password e ok pentru chestii uzuale. Pe de alta parte, poti oricind sa copiezi parola din 1Password in Safari.

 3. Exista alternativa LastPass, 12$/an care nu are un “polish” la fel de impresionant ca si 1Password, dar isi face treaba

  @ionica: pe desktop iti face autocomplete la user si parola ambele aplicatii.

 4. @Emil Indricau: Dashlane nu e rau… in varianta Premium. Adica doar acolo are ce are si 1Password si chiar si acolo ii lipsesc citeva. Avantajul 1Password este ca platesti 25 dolari (acum cit e la reducere) si gata. Dashlane Premium costa 30 dolari pe AN. Poate ca si 1Password isi schimba preturile sau iti ceri sa cumperi o versiune noua o data la 4 ani, dar in timpul asta platesti 120 dolari pt Dashlane.

  Dashlane free e bun daca ai un computer si daca nu te intereseaza parolele tale prea tare. Pt ca ii lipsesc doua functii importante: sync cu alte device-uri si platforme si mai ales back-up.

  Evident, tu care ai Dashlane Premium pe viata esti fericit cu el, dar pentru cineva care are de ales intre aceasta aplicatie si 1Password cred ca alegerea este evidenta.

 5. @tzup dacă știam de la început nu dădeam 9$ pe ea ci cumpăram varianta de Mac cu 25$
  Oricum rămân la Keychain și Chrome cu email password manager. Deci sunt ok oricum :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*