accesorii pentru accesorii

Daca te apuci sa cumperi de la Amazon vei vedea ca ei trimit 4 tipuri de mailuri:

1. un Mail automat cu o chitanta electronica, trimis imediat dupa plasarea comenzii.

2. un e-mail atunci cind comanda a fost trimisa. aici ti se da si un Tracking number.

3. La 10 zile dupa ce ai primit comanda vei fi intrebat daca ti-a placut, daca a ajuns la timp si vei fi indemnat sa faci un review produsului si vanzatorului.

4. Dupa alte 10-15 zile Amazon isi incearca norocul cu… Spam. Adica incepe sa-ti trimita oferte de produse care se adapteaza jucariei cumparate de tine.

In urma cu ceva timp am luat un Card SD de 4GB. Pretul excelent (numai 9 dolari) m-a atras. Aveam nevoie de el pentru GPS-ul de la Garmin. E doar un accesoriu ieftin, dar vad ca amazon vrea sa-mi dea si accesorii pentru el. Asa ca azi primesc un mail prin care sunt intrebat daca nu am nevoie de alte 3 carduri de capacitati si viteze mai mari. De ce as da de 4 ori mai mult pe ele?

Inteleg sa ma intrebe daca am nevoie de un cititor de card sau o carcasa externa pentru el… Uneori insa, robotii (sau angajatii) amazon nu prea gandesc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*