Safari Omnibar

Vrei Safari sa arate ca si Chrome? Atunci ai nevoie de o extensie care nu va fi aprobata prea curand de catre Apple – SafariOmnibar.

Da, de doua zile folosesc Safari 5.1 ca si browser default. Am zis sa-i mai dau o sansa, daca tot trec la Lion si acolo Chrome nu merge inca atit de bine. E doar un test care deocamdata merge OK, dar ma obisnuisem prea mult cu cmd+L ca sa ajung in Omnibar-ul de la Chrome si sa caut ceva sau sa tastez o adresa.

Astazi am dat de SafariOmnibar si deja ma simt… ca acasa. Extensia merge doar cu Safari de la versiunea 5.0 in sus si e compatibila cu Snow Leopard sau Lion. Developerul a postat-o pe GitHub doar in urma cu 11 zile.

Partea de sus a Safari arata acum asa:

Daca erai curios, butoanele de linga Omnibar sunt: Reload Button, InstapaperIt, Awesome Screenshot, Adblock si 1Password.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. :D Super…. folosesc si eu de 2-3 zile noul Safari. Pare ca se misca (inca :) ) mai repede decat Chrome. Imi lipsea Omnibar-ul. Tks

  2. @Adrian: iti functioneaza corect Awesome Screenshot in Safari 5? La mine nu face whole page screenshot… sau poate nu stiu eu sa-l folosesc

  3. @Vixi Pixi: am incercat acum sa fac un screenshot la o pagina intreaga si vad ca nu merge. Nu il folosesc atit de des. Sper ca e un bug care se rezolva. daca nu… exista Chrome.

1 Trackback / Pingback

  1. Review: Safari 5.1 inca nu e gata pentru rolul principal | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*