Safari Omnibar

Vrei Safari sa arate ca si Chrome? Atunci ai nevoie de o extensie care nu va fi aprobata prea curand de catre Apple – SafariOmnibar.

Da, de doua zile folosesc Safari 5.1 ca si browser default. Am zis sa-i mai dau o sansa, daca tot trec la Lion si acolo Chrome nu merge inca atit de bine. E doar un test care deocamdata merge OK, dar ma obisnuisem prea mult cu cmd+L ca sa ajung in Omnibar-ul de la Chrome si sa caut ceva sau sa tastez o adresa.

Astazi am dat de SafariOmnibar si deja ma simt… ca acasa. Extensia merge doar cu Safari de la versiunea 5.0 in sus si e compatibila cu Snow Leopard sau Lion. Developerul a postat-o pe GitHub doar in urma cu 11 zile.

Partea de sus a Safari arata acum asa:

Daca erai curios, butoanele de linga Omnibar sunt: Reload Button, InstapaperIt, Awesome Screenshot, Adblock si 1Password.

4 Comments

  1. :D Super…. folosesc si eu de 2-3 zile noul Safari. Pare ca se misca (inca :) ) mai repede decat Chrome. Imi lipsea Omnibar-ul. Tks

  2. @Adrian: iti functioneaza corect Awesome Screenshot in Safari 5? La mine nu face whole page screenshot… sau poate nu stiu eu sa-l folosesc

  3. @Vixi Pixi: am incercat acum sa fac un screenshot la o pagina intreaga si vad ca nu merge. Nu il folosesc atit de des. Sper ca e un bug care se rezolva. daca nu… exista Chrome.

1 Trackback / Pingback

  1. Review: Safari 5.1 inca nu e gata pentru rolul principal | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*