Samsung: Device-urile cu ecrane 3D iti dauneaza ochilor

Din categoria “Cum sa-ti dai singur foc la valiza” azi avem departamentul de PR de la Samsung.

Ei au dat publicitatii rezultatul unui studiu facut de departamentul lor de cercetare care arata ca ecranele 3D te fac sa ai probleme cu vederea. Problemele sunt si mai mari daca ecranul e mai aproape de ochi. Da, asa cum ar fi un telefon cu ecran 3D sau un televizor… Samsung. Daca esti in sala de cinema, esti OK.

Oare televizoarele lor 3D cum o mai duc cu vanzarile?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Este valabil pentru orice tv, nu doar samsung.
    Si cred ca e mai ok asa decat sa laude cat de tare e tehnologia lor si cat de avansati sunt…

  2. de acord. bvo lor. dar oricum nu cred ca iti trebuie vreo facultate sa ti dai seama ca deranjeaza la ochi un ecran 3D. stiu ca au mai fost discutii de genul acum vreo 2 ani.

  3. mda, … si “tutunul dauneaza grav sanatatii” – si de-aia tot fumega destul de multi in lume…

    Reclama asta e buna, pentru ca lasa decizia utilizatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*