Safari 5 – in teste

Dupa experienta cu Google Chrome, mi-am propus sa dau o sansa si browserului nativ al Mac OS X – Safari. Asa ca am sa lucrez pentru o vreme exclusiv cu el.

Din fericire am extensions, din nefericire, unele pagini simple precum Interfata de Admin de la WordPress nu sunt randate corect. Dar poate ca isi revine pe parcurs Safari…

Apropo, ai citit Google Chrome review-ul de pe boio.ro?

Ce coincidenta: in ziua in care m-am apucat eu sa testez Safari, Google a scos Chrome 6 beta. Asa ca voi continua testele cu Chrome.

5 Comments

  1. Am inceput si eu sa folosesc Safari de cand am citit ca ai inceput sa il testezi.Sincer mie mi se pare ca incarca mai repede paginile decat Firefox.Astept sa citesc si parerea ta ca sigur o sa il testezi la capacitate maxima :)

  2. Folosesc un Hackintosh si pot sa spun ca Safari 4 avea probleme serioase cu incarcarea paginilor pe sistemul meu. Firefox si Chrome se comportau mai bine. Nu stiu daca a fost din vina sistemului sau a variantei de Safari, insa pana sa trec la Safari 5 am trecut la SL. Imi place mai mult decat celelalte variante. Nu stiu de ce spui ca nu se randeaza corect pagina de admin la wordpress. nu patesc acelasi lucru. Fara sa mai intru in detalii tehnice, Safari 5 imi place mai mult decat Firefox sau Chrome. Iar cu “hack”ul care iti permite sa instalezi extensii de firefox in safari, totul devine aproape ideal.

  3. Am instalat pe windows Safari doar pt ca Firefox consuma asa de multa memorie RAM.
    Acum folosesc numai Safari; de Chrome nu ma ating, am destule servicii Google, am devenit satul de a vedea chiar si in Gmail publicitate in functie de continutul mailurilor/cautarilor pe net….. dar stai ca vom avea si un cloud OS de la goagle, vor putea stii si cata hartie igienica avem la toillet, iar reclama din browser ne va indica un produs de calitate…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*