Shawn Mullins

In seara asta am avut o experienta interesanta. Am vazut un concert – 3 trupe de care nu am auzit in viata mea. Prima reprezentatie a fost tinuta de un individ cu o jacheta veche, declorata care canta ragusit si era acompaniat de o alta chitara si un fel de instrument cu coarde pe care-l folosesc formatiile Country americane.

Omul avea cite o poveste pentru fiecare cantec si, la final ne-a spus cum lucra el in urma cu mai bine de 12 ani intr-un restaurant chinezesc din Hollywood si cum a venit la el o clienta. Povestea era simpla: cantaretul era si pe atunci povestitor bun, asa ca femeia a vrut sa-i spuna povestea ei. I-a placut asa de mult incit a transformat-o intr-un cantec.

Cantecul acela se numeste “Lullaby” (pronuntat de unii si “Rock a bye”). Este una dintre piesele anilor 90 care mi-a placut foarte mult si pe care o ascultam cu placere la radio. Cantaretul cu jacheta veche este Shawn Mullins. Stiu ca numele nu iti spune nimic, dar piesa merita ascultata. E interesant cum o melodie pe care o asculti la radio in anii 90 poate sa iti reapara in viata pe neasteptate.

Shawn Mullins a fost la 20 metri de mine si a cantat “Lullaby”…

O alta varianta AICI si videoclipul oficial AICI

4 Comments

  1. Foarte misto piesa. O stiu si eu din anii 90, dar nu stiam a cui este. Uite, asta-i inca un motiv pentru care mi-e ciuda ca traiesc in Romania…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*