Shawn Mullins

In seara asta am avut o experienta interesanta. Am vazut un concert – 3 trupe de care nu am auzit in viata mea. Prima reprezentatie a fost tinuta de un individ cu o jacheta veche, declorata care canta ragusit si era acompaniat de o alta chitara si un fel de instrument cu coarde pe care-l folosesc formatiile Country americane.

Omul avea cite o poveste pentru fiecare cantec si, la final ne-a spus cum lucra el in urma cu mai bine de 12 ani intr-un restaurant chinezesc din Hollywood si cum a venit la el o clienta. Povestea era simpla: cantaretul era si pe atunci povestitor bun, asa ca femeia a vrut sa-i spuna povestea ei. I-a placut asa de mult incit a transformat-o intr-un cantec.

Cantecul acela se numeste “Lullaby” (pronuntat de unii si “Rock a bye”). Este una dintre piesele anilor 90 care mi-a placut foarte mult si pe care o ascultam cu placere la radio. Cantaretul cu jacheta veche este Shawn Mullins. Stiu ca numele nu iti spune nimic, dar piesa merita ascultata. E interesant cum o melodie pe care o asculti la radio in anii 90 poate sa iti reapara in viata pe neasteptate.

Shawn Mullins a fost la 20 metri de mine si a cantat “Lullaby”…

O alta varianta AICI si videoclipul oficial AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Foarte misto piesa. O stiu si eu din anii 90, dar nu stiam a cui este. Uite, asta-i inca un motiv pentru care mi-e ciuda ca traiesc in Romania…

  2. Excelenta piesa! O am pe un disc facut pentru masina. Cauta si Shimmer, tot cu Shawn Mullins. Si aia e grea tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*