Nervi cu Adobe Encore

nu as fi crezut ca produsele Adobe sunt atit de varza. SI uite ca se poate. Dupa ani de zile de folosit Adobe Encore, la munca, am fost nevoit sa-mi bat capul 2 zile cu versiunea Windows a software-ului.

Adobe a preluat proastele obiceiuri de la Windows, precum erori criptice (“Unknown Error. DVD -1”). wtf?

Dupa ce am epuizat toate solutiile la care m-am gandit pentru rezolvarea variantei Windows, am ales solutia desteapta: importarea proiectului .ncor in Encore pentru Mac OS X. Guess what? un proiect facut pe windows nu merge pe aceeasi versiune a software-ului pentru Mac!

Nu inteleg cum ditamai Adobe nu e in stare sa-si faca proiectele compatibile pe mai multe platforme. In fond lucram cu .mpg, .psd si citeva formate audio. Solutiile pentru WIndows – prezente pe formul Adobe erau depasite de mult si update-urile oferite de ei nu se instalau.

Am ales sa recreez ditamai proiectele in Encore pentru Mac. nu mai zic ce de erori criptice mi-au vazut ochii si aici…

Si mai si costa o caruta de bani si se auto-intituleaza software pentru profesionisti. FAIL!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*