Photoshop e ca-n filme

Stii cit de funny sunt fazele din filme in care politistii reusesc sa obtina dintr-o imagine blurata chiar fata criminalului. Well, filmele sunt de acum realitate. Nu am ajuns inca la povestea cu fata criminalului, dar un text sau imagine blurata poate fi acum descifrata.

Adobe chiar lucreaza cu folos…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Mult prea tare. Cand vor lansa aceasta functie, si impreuna cu functia deja lansata in Phoroshop CS5, Content Aware, pozele distorsionate si/sau deteriorate vor prinde viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*