roOrtodox – fii idolul bunicilor din cartier!

roOrtodox este genul de aplicatie care nu are nevoie de nicio introducere. Eu o deschid doar de citeva ori pe an, dar e buna sa stea pe telefon. (nu cantareste decit 4,6 MB). Chestia mai buna este ca, de fiecare data cind o folosesc, roOrtodox ma face sa fiu idolul pensionarelor din bloc.

Imagineaza-ti ca ai doua batrane la biserica, in fata ta care se chinuiesc sa-si aduca aminte cind este pastele, sau daca astazi este sau nu dezlegare la peste. Cum ar fi sa apesi pe iconita roOrtodox si sa le spui imediat ce vor sa stie?

Genial, nu?

Mai in gluma, mai in serios, roOrtodox este aplicatia pe care merita sa o iei o data si sa stii ca in fiecare an vine cu un calendar ortodox actualizat gratuit. In plus ai Biblia intreaga la tine in buzunar si poti sa cauti in calendar o anumita sarbatoare.

boio.ro pune la bataie 10 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga roOrtodox pe boio.ro http://is.gd/BIxCA8”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 10 comentarii valide castiga un promo-code pentru roOrtodox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

  1. Huuuuaaa!!

    A fost o aplicatie super pana acum in ianuarie cand au scos SINAXARUL din roortodox. De ce a trebuit sa il scoata? Facea toti banii.

    Pe mine m-a pierdut roortodox pana nu reintroduce sinaxarul back. No offence.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*