Wikipedia inchisa?

Cristina Morariu ma indemna sa scriu despre SOPA.

Stiu ca toata povestea cu SOPA nu este buna, dar pina una-altaeste inca in dezbatere si are sanse sa cada inainte de a fi pusa in aplicare.

Astazi Wikipedia a fost inchisa. Din punctul meu de vedere, ziua de azi a fost dezastruoasa pentru elevii care au de facut referate. Pai de unde mai copiaza ei paragrafe intregi?

update: pentru cei care nu si-au dat seama, acest articol este un mic pamflet. Cine este interesat de SOPA poate sa citeasca articolul de pe Wikipedia, care – culmea – este accesibil si astazi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Defapt a fost inchis doar Wikipedia US. Celelalte nu au avut de suferit. Si se putea dezactiva protestul: disable javascript.

  2. chiar ma gandeam astazi ca poate una din megasiteurile astea vor face cv de genul zilele astea…. anyway … mentiunea aia de la inceput …has made my day!… boio, esti cel mai tare!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*