Romanii trebuie sa vada asta

Stii cit de mult imi place Vodafone. Asa ca stii ca nu le fac reclama.

Dar cind merita laude, le primesc chiar si de la mine. Ultima lor reclama este pe sufletul meu. Ii felicit pentru ea si iti recomand sa o vezi si sa o trimiti tuturor prietenilor.

Poate isi mai schimba si romanii mentalitatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. mie nu imi place pt ca nu inteleg ce are de-a face una cu alta. dupa cum e prezentata reclama (care e super ok) nu are nici o treaba cu telefonia.

  2. Adevarul ca e realizata super ok. O singura secventa pare sa fi fost filmata de un amator sau poate scula nu era de calitate, in rest insa totul pare sa se lege.
    Felicitari Vodafone !

  3. Fana reclama, OffTopic in ceea ce prievste telefonia. Prinde la fraierii ce raman gura-casca ca “Wow, ce sclipire de marketing”. Mesajul era bun si cand au fost grevele impotriva guvernului – probabil strangea mai multi oameni :P

  4. Da, conceptul e unul extrem de valoros si avem nevoie de o voce din asta “care sa-ti patrunda” in constiinta, insa parca as folosi acest spot valoros intr-un cu totul alt scop decat o reclama menita a “te lucra” – in fond, ei “nu te intreaba unde mergi inainte sa deschizi usa”, insa o iau pe drumul cel mai lung, si se bucura de cei 5 lei luati in plus pentru ca au stiut sa iti distraga atentia…

  5. Corazon latino sau iubire mioritica, reclama trebuie sa recunoastem ca este reusita, cat despre serviciul lor de relatii cu clientii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*