Google si Samsung lanseaza Mac mini?

De fapt au lansat Chromebox. Care arata destul de similar cu jucaria Apple…

C’mon, Samsung, pina si capacul de pe spate?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. De ce te miri Adi ? Când 99,99% din produsele Samsung sunt copii ale mărci Apple ! Ai te mai miri de ce avocatii sunt ocupati ..! Bv vouă Samsung pentru încă o copie …

  2. @abe: depinde ce numesti performante. Este o cutie cu specificatii reduse pentru ca nu duce decit Chrome OS – un sistem de operare care “se intimpla” in browser. Pentru unii e de ajuns. Pentru mine Chrome e doar un browser (cel mai bun, dar doar un browser).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*