romania vs razboiul din irak

acum ca britanicii au luat decizia sa se retraga usor din irak, ma intreb cind vor ajunge si politicienii romani la aceeasi concluzie?

basescu s-a folosit de povestea cu axa washington – londra – bucuresti ca argument pt prezenta noastra in irak. acum cind doar americanii Bush a ramas cu ideea fixa de a trimite soldati si de a baga bani in razboiul altora, oare mai merita?

ciudat este ca in momentul de fata, chiar daca Blair a cerut ca soldatii britanici sa vina usor, usor acasa, printul William pleaca acolo sa dea un bun exemplu. si sa lupte cot la cot cu soldatii. bine, asta cu luptatu e doar o chestie care da bine la portofoliul de viitor rege al Marii Britanii. asta pt ca william nu va fi pe teren, printre bombe si darimaturi ci in birouri, acolo unde se iau deciziile. 

si ar mai fi ceva. razboiul din irak se transforma mai nou intr-unul in care sunt folosite arme chimice. bombe cu gaze toxice au fost detonate in ultimele doua zile acolo. ce i-ar impiedica pe fanatici sa faca asta si in alte tari, care isi trimit soldatii acolo? romania poate sa ajunga tinta lor oricind. si a fost o tinta inca din momentul in care aeroportul de la Kogalniceanu a fost folosit de trupele americane ca punct de plecare spre orientul mijlociu…

cred ca pe lista referenduum-uri programate sa se intimple pe la noi ar mai fi necesar unul: acela care sa genereze retragerea trupelor noastre din Irak…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ar fi bine sa ne retragem. si mai bine ar fi sa se retraga is Tariceanu din… Guvern. Adica sa plece sau sa fie mai repede dat jos din functia de prim ministru .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*