anna nicole smith si show-ul de tip american

Live blogging*

"CNN Headline News" si alte posturi tv americane transmit de sase zile in direct un spectacol, care noua, romanilor ne-ar parea fie fara rost, fie de prost gust: si anume procesul prin care trupul fostei vedete playboy este incredintat cuiva pentru inmormintare. asta ce inseamna: ca femeia sta intr-o morga in timp ce doi dintre fostii ei apropiati isi disputa in instanta dreptul de a o ingropa.

miza e  de fapt alta. cine o ingroapa va reusi sa cistige si un alt proces: acela al paternitatii copilului lu Anna Nicole. si automat milioanele de dolari mostenite de acesta. 

in cele citeva zile de cind a inceput procesul am auzit tot felul de povesti si declaratii legate de drogurile pe care le lua Anna Nicole Smith si despre cum sotul ei, Howard K. Stern o ajuta sa ia pastile desi ea se afla la reabilitare dupa consumul de substante interzise. Ceea ce vreau sa subliniez e ca oamenii astia au discutat orice mai putin ceea ce aveau de impartit. 

Punctul culminant se intimpla chiar in momentul asta: judecatorul (un new-yorkez cu accent si fata de shmecherash) a inceput sa PLINGA in timp ce citea sentinta finala. si asta nu e singura chestie cu iz de show tv care se intimpla in proces. unul dintre apropiatii vedetei, care era diabetic, a lesinat in sala de judecata. norocul lui a fost jurnalista CNN care avea o ciocolata in buzunar si care i-a dat-o diabeticului salvindu-i viata in ultimul moment….

ei bine, judecatorul a decis: anna nicole smith va fi ingropata alaturi de fiul ei, in Bahamas. si nici sotul, nici fostul prieten nu se vor ocupa de inmormintare. 

si o chestie oarecum funny: in timp ce reporterul CNN transmitea din fata tribunalului, o dubita a plecat de la morga unde se afla si Anna Nicole Smith. televiziunile americane au urmarit masina o buna bucata de vreme pina cind si-au dat seama ca au de a face cu alt cadavru…

dupa tot show-ul avocatii si partile implicate in proces le spun in acest moment jurnalistilor: "vrem ca inmormintarea sa fie o chestie f restrinsa asa ca puteti sa plecati acasa!"

*live blogging: acest post a fost scris in timp ce sentinta se pronunta si pe parcursul declaratiilor de final ale partilor implicate. voi incerca sa revin cu posturi de genul asta, atunci cind e cazul…

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » in cautare de blonde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*