anna nicole smith si show-ul de tip american

Live blogging*

"CNN Headline News" si alte posturi tv americane transmit de sase zile in direct un spectacol, care noua, romanilor ne-ar parea fie fara rost, fie de prost gust: si anume procesul prin care trupul fostei vedete playboy este incredintat cuiva pentru inmormintare. asta ce inseamna: ca femeia sta intr-o morga in timp ce doi dintre fostii ei apropiati isi disputa in instanta dreptul de a o ingropa.

miza e  de fapt alta. cine o ingroapa va reusi sa cistige si un alt proces: acela al paternitatii copilului lu Anna Nicole. si automat milioanele de dolari mostenite de acesta. 

in cele citeva zile de cind a inceput procesul am auzit tot felul de povesti si declaratii legate de drogurile pe care le lua Anna Nicole Smith si despre cum sotul ei, Howard K. Stern o ajuta sa ia pastile desi ea se afla la reabilitare dupa consumul de substante interzise. Ceea ce vreau sa subliniez e ca oamenii astia au discutat orice mai putin ceea ce aveau de impartit. 

Punctul culminant se intimpla chiar in momentul asta: judecatorul (un new-yorkez cu accent si fata de shmecherash) a inceput sa PLINGA in timp ce citea sentinta finala. si asta nu e singura chestie cu iz de show tv care se intimpla in proces. unul dintre apropiatii vedetei, care era diabetic, a lesinat in sala de judecata. norocul lui a fost jurnalista CNN care avea o ciocolata in buzunar si care i-a dat-o diabeticului salvindu-i viata in ultimul moment….

ei bine, judecatorul a decis: anna nicole smith va fi ingropata alaturi de fiul ei, in Bahamas. si nici sotul, nici fostul prieten nu se vor ocupa de inmormintare. 

si o chestie oarecum funny: in timp ce reporterul CNN transmitea din fata tribunalului, o dubita a plecat de la morga unde se afla si Anna Nicole Smith. televiziunile americane au urmarit masina o buna bucata de vreme pina cind si-au dat seama ca au de a face cu alt cadavru…

dupa tot show-ul avocatii si partile implicate in proces le spun in acest moment jurnalistilor: "vrem ca inmormintarea sa fie o chestie f restrinsa asa ca puteti sa plecati acasa!"

*live blogging: acest post a fost scris in timp ce sentinta se pronunta si pe parcursul declaratiilor de final ale partilor implicate. voi incerca sa revin cu posturi de genul asta, atunci cind e cazul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » in cautare de blonde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*