roaming european de doi lei

in curind vom putea sa telefonam mai ieftin cu europa. parlamentarii europeni din comisia de industrie cercetare si energie dezbat saptamana asta o propunere in acest sens. nu stiu insa, cum vor fi obligati operatorii romani sa-si micsoreze tarifele..daca ei nu asculta nici macar de autoritatile mai..locale…

pina una alta eu cred ca ma indrept cu pasi mici, dar rapizi spre alta jucarie. in magazinele americane a aparut o cartela sim care te face abonat al unei retele oarecum virtuale, sau parazite. in sensu ca reteua respectiva cauta mereu semnalul unei alte retele locale, asa ca esti mereu in roaming. avantajul este ca tarifele sunt foaaarte mici. de exemplu poti sa dai sms-uri cu doar 10 centi sau sa suni cu putin mai mult pe minut, oriunde in lume. 

singura problema e ca tre sa ai un telefon care sa fie cel putin tri-band, ca sa-l poti folosi pe toate meridianele. dar inventatorii cartelei au venit cu solutia problemei: la pachet cu sim-ul cumperi si un telefon la un pret modic. telefonul nu are cine stie ce functii, dar iti e suficient sa suni si sa fii sunat din orice colt al lumii, la orice ora, la tarife minime… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Wtf? 10 centi/sms ? Pai eu dau cu 3 centi(VDF Campus) sau maxim cu 7centi. Abonatii orange au 5centi(euro). Ah, am uitat ca tu vorbesti din State.

  2. stai sa explic: eu vorbeam de 10 centi pe sms in roaming. tine cont ca daca esti pe orange si mergi oriunde in lume, un sms te costa chiar si 50 centi! deci o retea de genu asta, care sta mereu in roaming, deci ai acces la ea in orice colt al lumii si care vine cu 10 centi pe sms e de aur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*