romania din satelit

am incercat sa gasesc imagini recente cu romania. sunt folositoare mai ales acum, ca avem faux-gps-ul din iPhone 3G. si nu numai…

hartile microsoft au o interfata frumoasa dar la acoperire sunt muuult in urma. tara noastra traieste inca in mizerie, undeva prin anul 2003.

yahoo maps are rezolutia mai buna si contrastul bine adjustat. asa ca poti sa vezi mai bine strazile. dar cind e vorba de actualizari… dau in gropile de pe toate strazile alea de mai sus. In Romania timpul s-a oprit in urma cu vo 3-4 ani. nu e rau deloc. dar totusi…

credeam ca google ne va salva imaginea si imi va arata o romanie actualizata cu toate mall-urile si vilele jmecherilor. nici macar. hartile google nu par sa fie actualizate decit pe alocuri. cele mai multe sunt vechi de cel putin 2 ani. dezamagitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Adrian Boioglu a spus :”tara noastra traieste inca in mizerie, undeva prin anul 2003.”

    Dar tara noastra este in mizerie si acum , undeva prin 2008 – 2009, trebuie sa stii doar unde sa mergi…

  2. Cu tot respectul pt. google – google maps este o mare porcarie atunci cand vine vorba de Romania – nu e nici macar la nivel de anul 1000 – e imposibil sa nu existe drum de la Brasov la Bucuresti – acesta fiind doar un exemplu.

  3. @catalin: hmm.. eu nu stiam ca exista un drum de la Brasov la Bucuresti. Imi aduc aminte doar de o zona cu multe masini si .. si mai multe gropi.
    acum lasand gluma la o parte, google maps nu are detalii de nici un fel despre Brasov. iar in apropiere de C-ta imaginile din satelit sunt vechi de vo 2-3 ani. stiu pt ca imi pot vedea propria constructie si o vad in ce stare este acolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*