TwitterViu

lansez de astazi o idee noua si un cuvint nou. cel putin blogosfera/twittosfera romaneasca: TwitterViu.

asa cum ti-ai dat seama este vorba despre interviuri luate pe twitter si publicate pe boio.ro

un TwitterViu trebuie sa respecte citeva reguli:

1. atit intrebarea cit si raspunsul trebuie date in cite un singur twit. adica sa aiba pina in 140 caractere.

2. fiecare intrebare nu are legatura cu cea dinainte sau cea de dupa. daca voi reveni la subiectul anterior, o voi face mai jos, in alta intrebare.

3. un TwitterViu se desfasoara numai pe Twitter. nu trisam, da? : )

4. un TwitterViu are 7 intrebari. de ce 7? well… se pot spune multe in 7 intrebari/raspunsuri. iar dupa 10 ani de presa stiu sa scot ce e mai bun de la om. daca si el vrea, evident…

ai propuneri pentru TwitterViu? nu conteaza din ce domeniu sunt personajele, daca au ceva de spus si sunt interesante pentru noi toti.

lasa twitter ID-ul persoanei in cauza mai jos, in comentarii si o contactez.

apropo… follow me on twitter. si acolo poti sa-mi lasi sugestii pt TwitterViu-uri.

update: in afara ideea e cunoscuta sub numele de twitterview. este totusi diferit de ceea ce aveam in minte. asa ca ideea de mai sus ramane in picioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*