ce stie orange despre iPhone

azi am aflat lucruri noi. despre cit de bine NU isi cunoaste Orange produsele… de exemplu, iPhone are:

Autonomie in stand by time: pana la 300h

Zoom camera

Comanda vocala

zau asa?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. V-as sugera sa faceti un test.
    Sunati la relatii cu clientii , sectiunea abonamente si intrebati despre ofertele orange referitoare la acest dispozitiv, preturile abonamentelor, apoi continuati cu un sir de intrebari despre deblocarea iphone ului , despre soft ul acestuia, despre posibilitatea de transferare la o alta retea nationala sau internationala , despre aria de acoperire al acestui dispozitiv.
    Pai , cu totii stim ca surpriza din urma raspunsurilor este destul de previzibila, dar incompetenta de care dau dovada, si lipsa totala de informare … se afla undeva pe taramul nervilor intinsi la maxim.
    As fi absurd sa nu spun totusi, pe un ton ironic, ca nu are si o incarcatura de amuzament .

  2. Ei nu stiu nici macar ce preturi ai pentru iPhone. Eu am vrut sa cumpar cu abonament de 4 euro pe doi ani si mi-au zis ca nu pot decat cu abonament de 39 sau mai mult. Abia dupa ce le-am aratat in propria lor brosurica despre ce vorbesc (orice abonament pe doi ani la 539eur) au inteles si ei. Sau probabil faceau pe prostii ca sa prosteasca fraierii. In orice caz, thumbs down pentru orange.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*